4 Qul for Kids

4 Qul for Kids 1.3

4 Qul for Kids is een interactieve mobiele applicatie voor kinderen om hen te helpen bij het leren van de laatste 4 soera van de Koran woord voor woord.

4 Qul for Kids is een interactieve mobiele applicatie voor kinderen om hen te helpen bij het leren van de laatste 4 soera van de Koran woord voor woord.

4 Qul for Kids is een interactieve mobiele applicatie voor kinderen om hen te helpen bij het leren van de laatste 4 soera van de Koran woord voor woord. De vier Surahs van laatste hoofdstuk van de Koran staan ​​bekend als "Qul" als ze beginnen met Arabische woord "Qul". Deze vier soera's dienen het doel van ons beschermt tegen allerlei Harms en calamiteiten om ons heen. Deze soera's omvatten Surah Al-Ikhlas, Surah Al-Kafiroon, Surah Al-Falaq en Surah An-Nas.

4 Qul for Kids is een zeer nuttige toepassing voor kinderen die beginnen te begrijpen en willen Koran reciteren met de juiste uitspraak en betekenis. Elk woord wordt gegeven met de transcriptie, zodat de kinderen gemakkelijk kunnen onthouden 4 Qul met vertaling en verbeteren van hun Koran recitatie vaardigheid.

kenmerken:

Woord voor woord recitatie van 4 Qul wordt verstrekt in de app om kinderen te helpen luisteren en volg de voordrager om elk woord goed lezen.

Elk woord van soera wordt geselecteerd en weergegeven afzonderlijk met zijn vertaling in het Engels en transcriptie.

De gebruiker kan tikken op "volgende" of "vorige" knoppen aan elk woord van de soera en volledige recitatie te bewegen.

Woord voor woord vertaling van 4 Qul zal helpen de kinderen om tajweed leren en reciteren van de soera gemakkelijk voor kinderen die geen Arabisch kan lezen.

Een complete versie van elke soera van 4 Qul wordt ook gegeven recitatie vertaling en transliteratie.

Het heeft afspelen audio met pauze en stop opties zodat de gebruiker naar de exacte formulering die helpt bij het correct uitspreken van horen.

De gebruiker kan de instelling aanpassen om te lezen zonder vertaling, en translatration van Complete 4 Qul's. gebruiker kan ook veranderen kleur van het lettertype, en kiezen uit meerdere app's.

Voel je vrij om uw waardevolle feedback te delen om ons te helpen verbeteren van onze applicaties. Steun ons met een goede rating, zodat we meer kwaliteit islamitische applicaties kan brengen voor jou.

4 Qul for Kids

Download

4 Qul for Kids 1.3